Tržni centar TQ Plaza Vam nudi mogucnost da dan provedete u šetnji i kupovini u nekima od mnogobrojih maloprodajnih objekata, u kojima možete pronaći proizvode najpoznatijih svjetskih brendova, sportski program, kozmetiku, aksesoare, nakit, dječiji program i igračke. Takodje, u centru se nalaze i prodavnica prehrambenih proizvoda, apoteka i banka. Nša poslovni moto je: sve na jednom mjestu! Bogata ponuda za posjetioce svih uzrasta će učiniti da provedete vrijeme kvalitetno u prijatnom ambijentu i ljubazno osoblje tržnog centra.

Odmorite se i osvježite u nekom od fenomenalnih restorana i kafića u sklopu tržnog centra, koji će Vas oduševiti raznovrsnom ponudom i efikasnom i kvalitetnom uslugom. Ljubazno osoblje restorana i kafića će učiniti Vaš boravak izuzetnim, a izvrsna hrana nezaboravnim! Opustite se u nekom od dobro poznatih lokala i prepustite se čarima dobre kuhinje i usluge. Hedonisti i ljubitelji uživanja u hrani i piću će pronaći vrhunsku ponudu domaćih i stranih specijaliteta, kao i čari japanske kuhinje.

U tržnom centru TQ Plaza Vas očekuje veliki izbor zabavnih programa za Vas I Vaše najmladje! Moderna i bezbjedna igraonica, će zaokupiti pažnju Vaše djece i učiniti da se zabave i provedu vreme igrajući se sa vršnjacima u specijalizovanom prostoru, opremljenom najsavremenijim igračkama i zabavnim programom. Takodje, TQ Plaza u svom kompleksu sadrži i bioskopsku salu, gdje možete provesti vrijeme zabavljajući se uz najpoznatije strane i domaće filmske hitove.
Wellness & Spa centar, takodje u sastavu TQ Plaze, će doprineti harmoniji i spokoju, neophodnim savremenom čovjeku. Postignite osjećaj opšteg zadovoljstva i ravnoteže uma, duha i tijela i učinite Vaš život kvalitetnijim uz profesionalne usluge Wellness& Spa centra.