Tržni centar sa maloprodajnim objektima u kojima ćete pronaći niz luksuznih brendova, apoteka, banka, prodavnica prehrambenih proizvoda i bioskop senzori pokreta i podno grijanje.

Luksuzni stanovi sa HVAC, karticama kontrolisan ulaz, video nadzor,senzori pokreta I podno grejanje;

Poslovni prostor A klase

Hotel sa 4 zvjezdice

Cadmus Cineplex

TQ Plaza

TQ Plaza, koju često pominju kao novi budvanski centar, simbolizuje novu eru razvoja u Crnoj Gori kroz savremeni dizajn I kompleks prilagođen potrebama jedne porodice, poslovnih partnera ili turista. Svojom idejnom konstrukcijom podsjeća na tri usidrena broda i kombinuje praktičnost i ljepotu savremene arhitekture sa dušom I duhom Jadranskog mora. Centar je smješten na samo jedan minut hoda od obale “Slovenska plaža” I pet minuta hoda od Starog grada. Kompleks se sastoji od stambenog dijela, kancelarijskog prostora, šoping centra sa bioskopom I apart-hotela sa 4 zvjezdice.

INVESTICIONA PRILIKA

- kupovina stana i uživanje tokom praznika kao i mogućnost prihoda od izdavanja stana kada ste van zemlje;
- kupovina prodajnog prostora sa već potpisanim dugoročnim ugovorom o zakupu ili  kupovina prodajnog prostora i pokretanje sopstvenog biznisa.

Ukoliko živite u kompleksu, imate poslovni sastanak ili se zabavljate sa prijateljima I porodicom, TQ Plaza će Vam ponuditi nezaboravno iskustvo sa brzom, efikasnom I kvalitetnom uslugom!