28/12/2019
Praznična čarolija u Tq Plazi
Neka mjesta su drugačija od ostalih. A najljepša ona gdje dodje Djed Mraz. TQ Plaza je pravo mjesto za vaše savršeno vrijeme
Saznaj više
Osmi rođendan TQ Plaze
NAŠTIMUJTE DLANOVE I GLAS - PRIPREMITE FOTOAPARAT NAGRADNA IGRA - TQ Plaza Povodom osmog rodjendana TQ Plaza odlučila da svoje vjerne posjetioce obraduje putovanjima koja se pamte.
Saznaj više
Trick or Treat? Halloween part 31.10.2019.
Prenosimo vam atomsferu sa najludje i "najstrašnije" žurke iz TQ Plaze. Hvala malim i velikim drugarima, hvala posjetiocima i zakupcima što su zajedno sa nama jednu cijelu noć prerušili TQ Plazu u Halloween. U susret novim događajima. Vaša TQ Plaza.
Saznaj više
21/6/2019
Summer Friday
Vrući popusti na AKTUELNU LJETNU KOLEKCIJU u svim lokalima TQ Plaze do 50%! KIDS BEACH GALA PARTY- summer face-painting i igrice za mališane, takmičenja i nagrade za najbolje. DJ PARTY- na ulazu u TQ Plazu Srećan nam početak ljeta (koje smo tako dugo čekali) uz PRAVU žurku u vašem i našem najmilijem Centru.
Saznaj više
17/4/2019
Ljetne boje baš nam dobro stoje
Dječija modna revija brenda Beba Kids. Frizure radio beauty salon Sophie iz Shopping Center-a Sophie. Mali manekeni dolaze iz vrtića Vini Pu iz Budve.
Saznaj više
27/12/2018
Praznična čarolija
Ko nam to i odakle dolazi? Doček dječije Nove Godine i najpoznatijeg bradonje na svijetu.
Saznaj više
9/12/2018
Srećan vam naš sedmi rođendan
TQ Plaza dodaje 19 novih fotografija u album: 7. Rođendan TQ Plaze. 22 h · Lijepo je dobijati poklone, a još ljepše darivati. Prenosimo vam atmosferu sa izvlačenja VELIKE NAGRADNE IGRE i našeg sedmog rođendana! VELIKO HVALA: Stefanu Vukotiću Mariji Kaljević Filipu Pešiću Caković Lidiji Dinu Pupoviću Iliji Kojičiću Ognjenu Mijatoviću Stevanu Uljareviću Nikoli Zecu Veliko hvala našim zakupcima i sponzorima vrijednih nagrada. Hvala i vama dragi gosti na podršci. Nastavljamo istim tempom!
Saznaj više
31/10/2018
Halloween Shopping Day
Cjelodnevni program animacije, filmski maraton, facepainting, dječiji bazar, promocija halloween proizvoda, witch workshop i naravno popusti do 70% u lokalima TQ Plaze. A ovo je samo djelić atmosfere sa naše supersonične zabave. Hvala zakupcima, hvala animaciji, hvala vama dragi drugari koji ste ovu noć učinili nezaboravno "strašnom" :) Spremajte se za nove akcije!
Saznaj više
9/12/2017
6. Rođendan TQ Plaze
U subotu 9. decembra uživali smo sa našim veselim mališanima koji su bili pravi umjetnici. Toy Land zemlja igracaka im je obezbijedila bojice svih boja da dočaraju svoju maštu, a naš bioskop Cadmus Cineplex da mogu udobno da se smjeste.
Saznaj više
4/3/2018
Napravi iskorak - Sajam volonterizma
Interaktivna radionica volontera sa jasnim ciljem- Napraviti promijenu u Budvi. NVO Naša Akcija, NVO Sedma Sila Mladih, NVO Mladi Budve i Budva 2020 hvala na odazivu, hvala na želji, volji i idejama. Ovo je početak lijepog druženja i važnog projekta!
Saznaj više
13/5/2018
Scary Friday
Scary, nije ipak bio "scary" nego je bio sjajan! . Hvala zakupcima, hvala lokalima koji su izdvojili svoje nagrade (Optotim, Top Shop, City Moda Kids, Benetton..), hvala tehničkoj podršci i animatorki Stani koja je odradila fantastičan posao sa našim najdražim drugarima.
Saznaj više
14/2/2019
Kako se piše ljubav?
Najlajkovanije i najoriginalnije poruke biće nagrađene od naših divnih zakupaca. 3.....2.....1..... Glasanje može da počne!
Saznaj više
5/5/2017
Eko fest Budva
Organizatori festivala Fondacija Budva, NVO „Naša Akcija", NVO „Sedma sila mladih", Omladinski klub Budva sa TQ Plazom otpočeli su akciju izradom reciklažnog kutka koji će biti postavljen u holu SMŠ „Danilo Kiš". Nakon višečasovnog pregalaštva, u prijatnoj i pozitivnoj atmosveri, klupe su bile gotove a mladi zadovoljni uspjelom akcijom.
Saznaj više
24/2/2018
Karaoke party - Dozovimo proljeće
Mladi a talentovani. Najmlađi i najmiliji naši drugari. Bilo je zadovoljstvo pjevati sa vama.
Saznaj više
27/4/2018
Karaoke party vol.2
Djelić atmosfere sa našeg poslijednjeg druženja. Hvala podršci, hvala ekipi, hvala našim talentovanim drugarima. Nastavljamo u istom proljećnom ritmu
Saznaj više
10/2/2018
Kids Land revija
Veliko hvala Kidsland-u na divnoj organizaciji revije i saradnji, Animatori Zabavljatorima veliko hvala na supersoničnoj žurci, i vama najljepši manekeni što ste nam priredili onakvu zabavu. Ovo je tek početak!
Saznaj više
21/4/2018
Lego vikend
Sve čestitke najbržima i najspremnijima: Aleksi Vuksanoviću & Benjaminu Dumoriju, Nemanji Rađenoviću, Relji Radoviću i Sari Bjelanović U susret novim zabavnim događajima, pozdrav za najmlađe drugare :)
Saznaj više
30/3/2018
Okusimo proljeće
Ko nas nije posjetio, propustio je mnogo :) Hvala učesnicima na divnim specijalitetima! U susret novim događajima, sretan početak radne nedelje! Vaša TQ Plaza.
Saznaj više